Tijdslijn
2012
Opening restaurant Het Moment door Pascal en Florence
2016
Alexander Tryssesoone stapt mee in het verhaal
2018
Beslissing tweede zaak en start renovatiewerken
2019
Opening van Markt 22. Chef Pascal keert terug naar zijn roots: hij begon op de Markt als jobstudent en vond er daarna z’n eerste job.
2019
Laatste service het moment
2019
De oorkonde de gouden vork prijstopper jaargang 2019 werd uitgereikt aan markt 22.
2022
Ambassadeur Vintage Heuvelland
Onze pijlers
Meat
Onze chef Pascal Roegiers heeft liefst 35 jaar ervaring met het bereiden van zijn ultieme specialiteit: vlees. Ons rundvlees wordt bovendien voor minstens 14 dagen gerijpt vooraleer het op uw bord terecht komt.
De runderrassen die we gebruiken zijn voornamelijk het Piemontees rund, West-Vlaams Rood en Schots Angus Beef. Deze runderrassen, maar ook ons varkensvlees, wordt uitsluitend in de Westhoek gekweekt.
Eat
U bent gehaast? Of u maakt graag tijd voor een langgerekt etentje? Of u nu komt met collega’s, klanten, vrienden of familie: wij zorgen ervoor dat uw lunch of diner altijd een schot in de roos is. Lekker, vers én gezond.
Listen
Een luisterend oor voor iedereen. Alex staan u te woord in meerdere talen en luisteren naar al uw eventuele opmerkingen, opbouwende kritiek, of indien u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Repeat
Onze grote doelstelling, want dat betekent dat u en uw gezelschap tevreden waren en genoten hebben van uw lunch of diner. Onze redenering? Als we zelf ergens gaan waar het goed was, keren we gegarandeerd terug.
the team
pascal roegiers : chef en zaakvoerder
miguel wicke : souschef
shawny cottegnie :keukenhulp
steffie dewaele: barvrouw
alexander tryssesoone :zaalverantwoordelijke
katrien en christine : poetshulp
Reserveren
Een tafeltje reserveren bij Markt 22 kan nu ook online via Resengo. In slechts een paar muisklikken is uw reservatie al geregeld. De dag zelf raden we u aan om nog even telefonisch contact op te nemen met het restaurant.
Reserveer onlineNog vragen?
Hebt u een vraag, suggestie of misschien wel opbouwende kritiek voor ons? Of helaas een allergie voor bepaalde ingrediënten? Laat het ons weten en we doen er iets aan. Bijten doen we alleen in een sappig stuk vlees.
Neem contact op