01

Markt 22

Het verhaal van Markt 22 is er een van liefde voor perfect gegaard vlees, maar ook van brandende ambitie. Ontdek ons verhaal, vanaf de opening van restaurant Het Moment in 2012 tot de opening van een tweede zaak in 2019.
ontdek ons verhaal

vrij-di: 11u30-21u

za: 9u30-21u

woensdag & donderdag : gesloten

keuken telkens gesloten om 21u.

(volg ons op sociale media)

openingsuren

02

Menukaart

Op onze menukaart vind je tal van lekkernijen uit de streek en ver daarbuiten.Van klassieke vleesgerechten tot pastaschotels of Noordzeetong belle meunière.
bekijk het menu

geroosterd ribstuk simmertalerras

Suggestie

pladijsfilet (gepaneerd)

Suggestie

gebakken eendenborstfilet

Suggestie

03

Vragen of suggesties?

Hebt u een vraag, suggestie of misschien wel opbouwende kritiek voor ons? Of helaas een allergie voor bepaalde ingrediënten? Laat het ons weten en we doen er iets aan. Bijten doen we alleen in een sappig stuk vlees.
contacteer ons